COYOTE LOGO

Nopean harjoittelun jälkeen näet jo juoksun vaikutukset kehossasi.

Juokseminen on erinomainen harjoitus, koska se ei vain vahvista jalkoja. Juoksu ei tue vain jalkoja ja reisilihaksia, vaan myös harjoittelee sydäntä. Juokseminen vahvistaa sydäntä ja luustoa. Juokseminen voi auttaa sinua polttamaan kaloreita ja ylläpitämään terveellistä painoa. Juoksu voi säädellä poltettuja kaloreita säätämällä vauhtiasi ja kalorien saantia.

Joustavan juoksun vaikutukset kehoon

Juoksemalla kolme kertaa enemmän painoa jaloillasi kuin vartalollasi tarkoittaa, että jalat kestävät kolme kertaa painosi. Juokseminen muotoilee tehokkaasti jalkojasi ja pakaroitasi. Sinun tulee käyttää oikeaa juoksutekniikkaa ja käyttää asianmukaisia jalkineita stressivammojen välttämiseksi. Juokseminen auttaa ylläpitämään luumassaa ja vahvistaa jalkojen nivelsiteitä ja jänteitä. Juokseminen kiihdyttää aineenvaihduntaa, mikä tekee siitä tehokkaampaa ja vähentää kehon rasvaa.
Juoksemisesta on monia etuja. Se polttaa rasvaa, rakentaa lihaksia ja edistää yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Säännöllinen juokseminen parantaa verenkiertoa, vahvistaa sydäntä sekä parantaa sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa. Säännöllinen juoksu voi jopa ehkäistä syöpää, tutkimusten mukaan. Juoksulla on positiivinen vaikutus uneen, mikä voi myös edistää hyvinvointia. Juoksun jälkeen koet syvän ja jatkuvan unen.

Juokseminen voi tuoda sinulle mahtavan fiiliksen.

Juokseminen tekee hyvää sielulle ja keholle. Juokseminen parantaa terveyttäsi ja vähentää stressiä. Juokseminen on helppoa, koska et tarvitse kalliita varusteita. Löydät verkosta erilaisia juoksuohjelmia, jotka sopivat aloittelijoille ja kokeneille juoksijoille.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on vk
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp